EPTK A GYAKORLATBAN FÓRUM 2.

A Széchenyi Programirodában rendezték meg a kecskeméti CLLD program keretein belül 2. alkalommal 2020. szeptember 14-én a „Széchenyi 2020 - EPTK a gyakorlatban fórum" című szakmai programot, melynek a házigazdája ismét a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft volt.

A találkozóra azok a civil szervezetek kaptak meghívást, melyek sikeresen teljesítették a KözösségÉpítő Kecskemét Helyi Közösségnél a CLLD pályázat első fordulóját a harmadik értékelési szakaszban a közösségépítő civil tevékenységek támogatása jogcím vonatkozásában.

A fórumon a támogatási kérelem feltöltésének tudnivalóiról Gáspárné Hasznosi Krisztina és Rasztik Péter SZPI tanácsadók tartottak előadást. Az on-line felülethasználat bemutatását követően a szakértők gyakorlati tapasztalataikat osztották meg a jelenlévőkkel: különösen az első bírálati szakaszban továbbjutott kérelmek hiányosságai és hibái kapcsán.

A szakemberek minden EPTK regisztrációval és kérelemfeltöltéssel kapcsolatos kérdésre választ adtak. Az SZPI tanácsadói további segítségüket ajánlották fel a CLLD programban résztvevő civil szervezet számára mind a támogatási kérelemfeltöltés, mind pedig az azt követő projektindítási időszakban.